משאית האוכל של האם השכולה נגנבה: "חייבת להמשיך להנציח את מושיקו"
כבר עשור שרוחמה דוינו מקדישה את זמנה להפעלת הפודטראק "פאן טראק", להנצחת זכרו של בנה מושיקו שנפל בצוק איתן, בעזרתה היא מאכילה חיילים בכל רחבי הארץ באוכל ביתי שהיא מבשלת; אבל עכשיו הרכב הגורר נגנב כשחזר מפינוק של לוחמים בדרום, והאם מגייסת תרומות לרכישת רכב חדש. "כאב לו מאוד על החיים של הילדים בעוטף עזה"
רוצים לשלוח סופגניות לחיילים? חמ"ל הסופגניות מחכה לכם
חמ"ל הסופגניות של BOSCH עם הקונדיטור מיקי שמו יוצא לדרך. 10,000 סופגניות של הקונדיטור המוערך יתרמו לצוותי הבטחון והרפואה על מנת לעשות להם קצת מתוק בחג הזה
כן, קראתם נכון: מהיום אנחנו מוותרים על אחת הפעולות הכי מטרחנות ומבזבזות זמן במטבח, וממליצים גם לכם. לא רק שחוסכים זמן ומבזבזים פחות גלם, אפילו מרוויחים עוד קצת ערכים תזונתיים על הדרך
מנת בריאות טעימה וקלילה של בורגול וירקות צלויים, מנת עוף ושעועית בובס של אבי ביטון בטוויסט איטלקי או מרק עדשים סמיך עם מלא אטריות דקות. מתחילים שבוע טעים
למרות הכאב וכדי לשמור על השגרה: בואו נטגן סופגניות
הצלחנו להשיב הביתה חלק מהחטופים והם הביאו איתם אור לבני משפחתם ולכל המדינה. אך כדי שזו תהיה שמחה גדולה ואור גדול וחם, עלינו להשיב את כל החטופים ולהכות בחמאס, ומה שנותר לנו הוא לאחוז בכל הכוח בשגרה
על רקע גל האנטישמיות: מסעדה יהודית כשרה בין 50 החדשות הטובות באמריקה
על רקע גילויי אנטישמיות בארצות הברית: לראשונה בהיסטוריה של הרשימה היוקרתית "50 המסעדות החדשות הטובות באמריקה" של מגזין Esquire, מככבת מסעדה יהודית כשרה, שמתפקדת בנוסף כבית מדרש; והשף טום אביב גם מככב - מסעדתו בארצות הברית קיבלה את התואר "המסעדה החדשה הטובה במיאמי" של מגזין Eater
במקום לטגן את הסופגניות קבלו אופציה בריאה בהרבה שהיא כמובן פחות משמינה. תמר ידין דיאטנית קלינית, יועצת לחברת הרבלייף עם מתכון להכנת סופגניות אפויות בתנור שאפשר להכין בקלות בבית
גם לצליאקים מגיע: כך תכינו בבית סופגניות ללא גלוטן
אין חנוכה בלי סופגניות טריות וחמות וכמובן שגם לצליאקים מגיע ליהנות מסופגניות טעימות, מיוחדות ויפות. רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה חושף את המתכון של הרשת לסופגניות ללא גלוטן אפויות בתנור
אין צורך לשפשף את העיניים, אתם קוראים נכון, את הלביבות הבאות מכינים מתפוחי אדמה בלבד. מוסיפים רק מלח לתיבול ושמן לטיגון עמוק ויש לכם נס חנוכה אמיתי על הצלחת
העיצובים מרהיבים, הצבעוניות מגניבה, שילובי הטעמים מקוריים ונעים על קשת רחבה שבין שוקולדי וסופר מתוק לפירותי, מתוחכם ועדין. טעמנו את כל הסופגניות של רולדין, ומצאנו כמה שעשו לנו את זה ברמות (וגם כמה שדי כבר)
ביקשה מלקוח ערבי לא להגיע למסעדה: "יש לו מבטא ערבי וחזות ערבית, זה נפיץ"
בעלת מסעדה בהוד השרון ביקשה מלקוח ערבי ישראלי מקלאנסווה שלא יגיע למסעדה בשביל לא ליצור חיכוך עם שאר הלקוחות: "אני לא מתנצלת על דבריי, זו תקופה לחוצה, אנשים מגיעים טעונים"; הלקוח: "זו הרגשה שאי אפשר לתאר, אנחנו גרים 15 דקות נסיעה משם, אני לא רוצה שלאחד מהילדים שלי גם יקרה דבר כזה"
מתחילים עם מרק טעים וסמיך שהוא גם מרק עדשים וגם מרק עוף, ממשיכים עם גרסה של פאי רועים שממש שווה להכיר לקראת החורף, מוסיפים סלט קטן ויפה עם כל מיני הפתעות ומקנחים בעוגה בחושה שמתאימה בדיוק לעכשיו. אלה המתכונים שלנו לשבת הקרובה
כאילו שלא מספיקה הטרחה בהכנת סופגניות - לפינאלה צריך עוד לטגן אותן בשמן עמוק, מה שגם מסריח את הבית, גם נגמר לפחות חצי מהפעמים (לפחות אצלנו) בכווייה וגם מוסיף אלמנט לא מבורך של לא נודע: הבצק מוכן? ואולי עדיין לא? זה נחשב שמן חם? ואולי חם מדי? בקיצור, סופגניות אפויות
אנחנו רוצים להרשים אבל חס וחלילה לא לעבוד יותר מדי, רוצים שיהיו הרבה אופציות על השולחן אבל שלא ירגישו שיצאנו מגדרנו, ובעיקר רוצים שיהיה טעים ומגוון, ושיהיה הכי ברור בעולם איזה חג חוגגים כאן. בקיצור, אם גם אתם הזמנתם אורחים להדלקת נרות - אלה המנות שאתם רוצים על השולחן
בשקט בשקט: הרשת הסודית של מקודנלס תיפתח בקרוב; ואיך זה קשור לחייזרים?
ענקית המזון המהיר צפויה לפתוח בקרוב רשת בת, שעל פי ההערכות תכיל תפריט שונה מזו של חברת האם. במסגרת הפתיחה, צפויה לחזור לעולמנו דמות אייקונית משנות ה-80
כמעט מחצית מגידולי תפוחי האדמה בישראל מגיע מעוטף עזה. לקראת חנוכה, חג האור והלביבות, יצאנו לשדות העוטף כדי לשוחח עם שחר והב, חקלאי מניר עוז שאיבד את אביו בשבת השחורה, ועם אלון פיאסצקי, אגרונום בקבוצת שטראוס, על ההתמודדות, האתגרים והזנים המיוחדים + טיפים להכנת לביבות מושלמות ומזינות לכבוד החג
לכולם יש את המתכון המנצח שלהם ללביבות, אבל זה של רות אוליבר מוצלח במיוחד. כאן היא משדרגת את הגרסה האפויה המוכרת של לביבות הבטטה ומוסיפה להן גם תרד, שיקפיץ את הנשנושים בהדלקת הנרות בכמה רמות
לא מעט גולשים סערו בימים האחרונים סביב סופגנייה תמימה, שמעוטרת בתג יחידה של גולני: האם ברשת רמי לוי "העתיקו" מקפה קדוש? לכל המודאגים: ביררנו את העניין ואפשר להירגע, תמצאו כאן רק פירגון. שאלו יהיו הצרות שלנו, אמן
כשהטנקים רומסים את הגפנים: תעשיית היין בחזית הצפונית נמצאת גם היא במלחמה מאז השבעה באוקטובר - היקבים נטושים, מרכזי המבקרים מושבתים והייצור נפסק; ביקב אחד טנקים במגרש חנייה, וביקב אחר כל העובדים מפונים ואין לדעת מתי ישובו לאזור. וזה עוד לא הכול
בון צ'ה: המקום החדש בחיפה הוא הכי וליו פור מאני שיש
אוכל אסייתי פשוט וטעים, שכל אחד יכול להתחבר אליו, מחירים נגישים והיעדר מוחלט של גימיקים. את כל אלה מציעה מסעדת בון צ'ה הוייטנאמית החדשה בשוק תלפיות בחיפה – כולה 20 מטר וכמה שולחנות בחוץ, שהם איכשהו בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו
B24 מביא לכם את כל החדשות, מאמרים, בלוגים, מגזינים, מבזקים ועוד האהובים עליכם במקום אחד בחינם! אתם לעולם לא תפספסו יותר סיפור מעניין, או חדשה מרעישה בגלל שלא נכנסתם לאתר הנכון, במקום זאת B24 יציג לך את הסיפורים הבאמת מעניינים והחדשים ביותר.